Sporten op een kleinschalige club met persoonlijke aandacht. Dat is Fit4lady.
Sporten op een kleinschalige club met persoonlijke aandacht. Dat is Fit4lady. (Foto: Aangeleverd)

Ook aangepast sporten geeft energie en vertrouwen

REGIO - Acht jaar geleden werd bij Suus borstkanker geconstateerd. Een op de zeven vrouwen krijgt borstkanker. Het is een van de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Suus (54 jaar) was er gelukkig op tijd bij.

Liselot van de Langerijt, fanchiseneemster van Fit4lady Heemstede kent meer vrouwen die aangepast moeten sporten. “Onze trainingstoestellen werken op weerstand. Je kunt dus nooit teveel overstrekken. Iedere vrouw kan bij Fit4lady sporten!”.

Eigen tempo

Suus: “De trainsters pakten het prima op en gaven mij alternatieven. Na een paar maanden kreeg ik meer kracht en ruimte in het littekenweefsel. De eerste stappen waren gezet en het gaat nu heel goed”.

Carola van der Ven, trainster van Fit4lady Haarlem: “Wij begeleiden iedereen bij Fit4lady persoonlijk. In onze fitgesprekken is dan ook tijd om ieders persoonlijke en kijken we hoe wij kunnen helpen”.


'Door beweging voel ik mij sterker en zelfverzekerd' 

Suus: “Ik kan het circuit prima volhouden. Het feit dat ik weer beweeg en sterker wordt is onbetaalbaar. De kracht n zit ‘m vooral mentaal. Ik kan meer aan dan ik dacht en ben niet meer bang voor een mogelijke terugkeer.”

Instapactie

Fit4lady heeft nu een mooie instapactie: probeer het 3 weken voor nog geen 1,85 per dag. “Dat kost nog minder dan een kop koffie”, lacht Carola. Wordt men daarna lid met een Resultaatprogramma, dan krijgen deelneemsters het geld van de actie cadeau. Meer informatie is te vinden op de website.