Probeer de verschillende Aquasporten uit met één combi abonnement!

BEVERWIJK - In het Sportfondsenbad Beverwijk worden verschillende aquasporten gegeven die geschikt zijn voor iedereen van alle leeftijden. Er zijn lessen op ieders niveau, op gezellige muziek onder begeleiding van ervaren instructeurs. De weerstand van het water zorgt voor spierversterkende effecten op het lichaam. Het grote voordeel van aquasporten is dat er geen schokbelasting optreedt. Aqua sporten is niet alleen ontspannend en plezierig, maar ook nog super gezond. 

Wat bieden we aan? 

Aquavitaal en uitzwemmen voor de vitale actieve senioren. Het beweegprogramma wat gebaseerd is op de algemene dagelijkse verrichtingen (ADL’s) zoals reiken, draaien, zitten staan. Dit wordt gegeven in het ondiepe gedeelte van het zwembad. 


Aquafit; “samen werken aan een gezond gewicht en een verbeterende conditie.” 


Aquabootcamp; “pittig en verrassend” voor degene die net even harder en feller wil trainen. 


Aquajogging; “actief en spierversterkend” met een wetbelt om worden deze lessen gegeven in het diepe gedeelte van het zwembad. Behalve loopbewegingen worden specifieke oefeningen gedaan voor armen en benen en ook de buikspieren worden niet vergeten. 

Aquasporten geschikt om conditie te verbeteren

Combifit en Hydrofit; deze activiteiten zijn ideaal voor iedereen die van verrassing en afwisseling houdt. We gebruiken allerlei materialen om alle spiergroepen te versterken en om de oefeningen leuker en pittiger te maken.


Aquayoga/ Aquabalans/ Aquapilates wordt gegeven op een mat die drijft op het water, alleen je balans houden is al een uitdaging. Maar na deze inspanning volgt de ontspanning voor lichaam en geest. 


Astma/ COPD zwemmen is voor mensen met een longaandoening. Longpatiënten hebben veel baat bij extra beweging, omdat ze daarmee de longfunctie op peil houden. 

Zo zie je aquasporten is zeer geschikt om je conditie te verbeteren of om op peil te houden, af te slanken of te revalideren. 

Informatie

Graag tot ziens in het zwembad aan de Kuikensweg 84 te Beverwijk. Voor meer informatie bezoek de website www.sportfondsenbadbeverwijk.nl