Janson Schoenen en Schoenmakerij staat al jaren bekend om z'n uitgebreide collectie.
Janson Schoenen en Schoenmakerij staat al jaren bekend om z'n uitgebreide collectie. (Foto: aangeleverd)

Janson Schoenen pakt uit met troostprijzen in de kinderschoenencollectie!

(Advertorial)

JULIANADORP - Bij Janson Schoenen en Schoenmakerij in Juliandorp staat de zomer en de grootste collectie in kinder-Teva sandalen en schoenen, met de schoolvakantie in het vooruitzicht, extra in de spotlights en voor u klaar!

Na afgelopen week met het rotsvaste vertrouwen in ons oranje een 'oranje prijzen actie' te zijn gestart in het nieuwsblad wordt deze advertentie nu omgezet in een ludieke troostprijzenactie. Deze actie is geldig op alle kinderschoenen, sandalen en slippers, met onder andere merken zoals Birckenstock, Ricosta en Teva. Deze actie is geldig tot en met het begin van de schoolvakantie, namelijk zaterdag 10 juli 2021. Pak uw voordeel en kom profiteren van de laagste prijzen en de grootste keuze in Teva! 

Uitgebreide collectie

Janson Schoenen en Schoenmakerij staat al sinds 1992 bekend om een uitgebreide collectie, waarbij met een juist en vriendelijk advies de juiste keuze wordt gemaakt. Dit gebeurt naast de kinderschoenen ook met het beter en comfortabeler lopen voor de volwassene, met onder andere de merken MBT, Xsensible, Clarks, Finn Comfort en Loints. Met MBT schoenen heeft Janson Schoenen al vijftien jaar een gepatenteerde actieve schoen in de collectie, welke door de benadering van het natuurlijk lopen een weldadig zacht loopcomfort heeft en bovendien een positieve uitwerking op onder andere de spieren, gewrichten, rug en lichaamshouding.

Janson Schoenen is gevestigd in winkelcentrum Dorperweerth in Juliandorp zuid. Buiten de openingstijden kan men een privé-afspraak maken voor de aankoop van een paar schoenen! Graag tot ziens in de winkel! Telefonisch bereikbaar op 0655387131 en geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 16.30 uur.

*Janson Schoenen is wegens vakantie gesloten van 16 tot en met 24 juli.