Erop uit met de juiste hulpmiddelen van Kersten Hulpmiddelenspecialist.
Erop uit met de juiste hulpmiddelen van Kersten Hulpmiddelenspecialist. (Foto: IR_Stone)

Erop uit deze zomer in West-Friesland met een passend hulpmiddel!

De zomer staat voor de deur! Tijd om naar buiten te gaan voor een mooie wandeling en om samen met familie of vrienden te kunnen genieten van dit seizoen; zonder je daarbij zorgen te hoeven te maken over een fysieke beperking. Dat kan met de juiste hulpmiddelen van Kersten Hulpmiddelen. 

Een hulpmiddel via de uitleen of gemeente

Kersten Hulpmiddelen is een landelijke hulpmiddelenspeler die hulpmiddelen levert aan zowel zorginstellingen en thuiszorgorganisaties, als aan particulieren in opdracht van gemeentes of via lokale uitleenpunten. Sinds de start van dit jaar verzorgt Kersten de levering en het onderhoud van hulpmiddelen aan de Westfriese gemeentes Medemblik, Hoorn, Enkhuizen, StedeBroec, Opmeer, Drechterland en Koggenland. Dit betreft hulpmiddelen die worden verstrekt in het kader van de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Hierbij kunt u denken aan een scootmobiel, een rolstoel, een driewielfiets of bijvoorbeeld een verrijdbare douchestoel. 

Een rolstoel zelf ophalen of laten bezorgen!

Daarnaast zijn de uitleenlocaties van Kersten in het hele land voor iedereen toegankelijk. Hiervoor is geen overeenkomst met een gemeente nodig, dit loopt automatisch via uw zorgverzekeraar. Deze hulpmiddelen kunnen voor een kortere periode tot 6 maanden vaak kosteloos worden geleend. U kunt ervoor kiezen om een klein hulpmiddel zoals krukken, een douchekrukje of een rolstoel zelf op te halen bij een uitleenpunt in Hoogwoud of Anna Paulowna. Als dat niet lukt kunt u het hulpmiddel ook heel gemakkelijk telefonisch aanvragen via 088 – 000 9488. Het hulpmiddel wordt dan aan huis geleverd. Dit geldt uiteraard ook voor de speciale bedden. Kortom, als u er deze zomer op uit wil trekken dan is dat mogelijk! Wij denken graag mee, want bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen! 


Zie ook www.kerstenhulpmiddelen.nl/uitleen


De Graaf Mobiliteit Hoogwoud Westerboekelweg 11C 1718 MJ Hoogwoud 0226 - 355546. 
Zorgoutlet De Betue Nieuweweg 3 1761 EC Anna Paulowna 0223 - 754 969