'Bij DSV zijn we letterlijk in beweging.'
'Bij DSV zijn we letterlijk in beweging.' (Foto: Aangeleverd)

DSV: zorg volop in beweging, vanuit ons HART

DSV|verzorgd leven is een ouderenzorgorganisatie met woonzorglocaties in Katwijk, Rijnsburg en Lisse. Ook levert DSV wijkgerichte thuiszorg vanuit de locaties in die gemeenten. Wil jij werken bij een organisatie volop in beweging? Dan voel je je bij DSV helemaal thuis!

We gaan graag actief aan slag, niet alleen om de beste zorg vanuit ons hart te leveren aan onze cliënten. Maar ook om ons verder te ontwikkelen in het mooie zorgvak. Dat doen we op allerlei manieren. Medewerkers krijgen bij ons alle mogelijkheden om extra opleidingen te volgen of om zich verder te specialiseren. Met het innovatieve leer-werk traject RVWO krijg je de kans om direct al te werken in de praktijk én ondertussen een mooie zorgopleiding te volgen.

Week van Waardering

En ja, letterlijk in beweging zijn we ook! Omdat bewegen niet alleen gezond is om te doen, maar ook omdat het leuk is. Samen actief bezig zijn ontspant, zeker na een drukke (corona)tijd! Ook daar hebben we graag aandacht voor. Zo was er op alle DSV-locaties in september de DSV|Week van de Waardering. Er waren overal leuke activiteiten voor iedereen: bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers organiseerden samen spellen, dansen, optredens en andere leuke activiteiten. Om elkaar nog eens extra te laten blijken hoe we elkaar waarderen. De week sloten we af met deelname aan de Halve van Katwijk, met bijna 100 enthousiaste DSV collega's. En we bewegen natuurlijk door! Doe jij ook mee? Kom erbij, we ontvangen jou HARTelijk!

Meer weten: kijk op www.dsv-verzorgdleven.nl