Met de toevoeging van de locatie binnen het gezondheidscentrum is Vitaal Haarlem breed vertegenwoordigd in de stad.
Met de toevoeging van de locatie binnen het gezondheidscentrum is Vitaal Haarlem breed vertegenwoordigd in de stad. (Foto: Aangeleverd)

Grote verandering bij Vitaal Haarlem

HAARLEM - Ed Pieroelie en Anneke Hagens gaan eind oktober en eind december met pensioen, na ruim veertig jaar actief betrokken te zijn geweest bij de fysiotherapiepraktijk binnen Gezondheidscentrum Zuid-West.

Nu Ed en Anneke met pensioen gaan wordt de praktijk definitief overgenomen door Remco van Rijn en Jelle Bleumink van Vitaal Haarlem, een fysiotherapiepraktijk met al twee bestaande vestigingen binnen Haarlem. Met de toevoeging van de locatie binnen het gezondheidscentrum is Vitaal Haarlem breed vertegenwoordigd in de stad en kan je altijd ergens terecht.

Veel enthousiasme

In de aanloop naar het pensioen van Ed en Anneke is er al veel veranderd. De afgelopen 2 jaar is er een nieuw team gecreëerd dat het stokje zal overnemen. Voor manuele therapie kunnen mensen nu al terecht bij Maaike van Opstal, die tevens de werkzaamheden van Ed zal overnemen.  Met veel enthousiasme en energie zullen Roy van der Velde en Stefan van den Ancker de postoperatieve revalidatie verzorgen. 

BESOZ-methode

Vitaal Haarlem werkt volgens de BESOZ-methode, waarbij diverse pijlers van gezondheid per patiënt in kaart worden gebracht. Naast bewegen en voeding wordt er ook breder gekeken naar ontspanning, sociale activiteiten en zingeving om de juiste behandeling op maat samen te stellen.

Fysiotherapie met maximale aandacht voor de patiënt. Nieuwsgierig of we ook iets voor u kunnen betekenen? Kijk op www.vitaalhaarlem.nl.


Met het welverdiende pensioen van Ed en Anneke komt er een einde aan een tijdperk. Namens Vitaal Haarlem willen wij Ed en Anneke ontzettend bedanken voor hun inzet en betrokkenheid.