Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Gezond en fit de zomer door!

HEEMSKERK - Bij Syl’s Body Studio kunt u werken aan een gezond en fit lichaam. In deze kleinschalige studio waar u kunt kiezen uit verschillende soorten sport waaronder de Slimcab warmtecabines, groepslessen, EMS training en de Better Belly ligt de nadruk op persoonlijk en gastvrijheid. 

In de studio zijn dames te vinden in alle leeftijden. Ook kan eigenaresse Syl u helpen als u gewicht kwijt wilt raken. De Bellicon groepslessen zijn ook geschikt voor dames met oedeem, bekkenbodem- en/of rugklachten, door het veren in de zachte mat worden alle spieren aangesproken en het lymfesysteem geactiveerd. Ook is de Linfopress een succes onder de dames. Deze pakt onder andere cellulite, zware/onrustige benen en oedeem aan. 

Wilt u meer conditie of buikvet verliezen, dan kunt u ook nog kiezen om met de Better Belly om de buik op de fiets of crosstrainer plaats te nemen. In september worden er balans/valpreventie trainingen gestart op de woensdagochtend speciaal voor 60+ dames. Waar we de les gezellig eindigen met een bak koffie. 

Wilt u deze lessen volgen, houd dan de pagina van Syl’s Body Studio in de gaten op Facebook en Instagram. Of meld u vast aan via 06-45315054.

Afbeelding