Een architectonisch, duurzaam en autoluwe stadswijk voorzien van alle hedendaagse gemakken.
Een architectonisch, duurzaam en autoluwe stadswijk voorzien van alle hedendaagse gemakken. (Foto: Aangeleverd)

Hyde Park: een uniek stadspark

REGIO - Meer dan 3.800 premium appartementen en studio’s in een uniek stadspark. Toparchitecten creëren in de metropoolregio Amsterdam een hypermodern stedelijk gebied van ongekende allure.

Een architectonisch, duurzaam en autoluwe stadswijk voorzien van alle gemakken. De boulevards met restaurants, riante binnentuinen en dakterrassen zorgen voor rust en genot. Waar jong en oud, singles, stellen en gezinnen zich op hun gemak voelen. Amsterdam-Centrum, de Zuidas en Schiphol liggen om de hoek. En op luttele kilometers van Hoofddorp liggen de belangrijkste snelwegen. Zee en duinen bevinden zich op fietsafstand. En restaurants, winkels, sport- en medische voorzieningen, een weelderig groen stadspark én een NS-station op loopafstand.

De architecten van MVRDV tekenden het stedenbouwkundige masterplan en architectenbureaus van naam ontwerpen de afzonderlijke appartementengebouwen. Architecten van Barcode Architects, MVSA en Team-V zijn onderdeel van het team. Grootmeester op het gebied van tuinen en landschappen, Piet Oudolf, is verantwoordelijk voor het ontwerpen en vormgeven van de binnentuinen. Hyde Park is dé plek voor mensen met gevoel voor stijl en allure.

www.hydeparkishere.nl