Jos Donker onderzoekt een buitenmuur.
Jos Donker onderzoekt een buitenmuur. (Foto:pr)

Energie besparen met Green Steps energieadvies

Vindt u het tijd worden om groene stappen te zetten, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Isolatie van uw woning is een goede basis met meetbaar en voelbaar effect: verlaging van uw energiegebruik en verhoging van uw wooncomfort. Green Steps geeft eerlijk en productonafhankelijk isolatieadvies voor bestaande woningen.

Alles begint met een nauwkeurige inspectie van uw woning. Hierna worden de mogelijkheden met u besproken en ontvangt u een offerte met het isolatiemateriaal waar u zich goed bij voelt. Green Steps beveelt alleen met zorg geselecteerde isolatieproducten en bedrijven aan voor de isolatiewerkzaamheden. Dit geldt ook voor de aanschaf van zonnepanelen. De isolatie producten in het assortiment zijn minerale wol, Eps parels, UF schuim, pur, Tonzon en isolatiefolie.

Weet u zelf niet goed welke energiebesparende maatregelen bij uw woning en wensen passen? Een energiescan kan een doelgerichte eerste stap zijn. Green Steps energieadvies gaat uw hele woning/pand na, het dak de muren, de beglazing, de ketel, de kruipruimte. Aan de hand daarvan wordt aangeven welke energiebesparende maatregelen voor u het meest rendabel zijn, vastgelegd in een rapport. Denk aan maatregelen als vloerisolatie, bodemisolatie, spouwisolatie, dakisolatie, isolatieglas, zonnepanelen, energiescan, infrarood warmtescan en het aanbrengen van een warmtepomp.

Jos Jonker is Greensteps begonnen uit haar eigen ideologie. "Van jongs af aan is milieubehoud een belangrijk thema in mijn leven. In 2011 heb ik meegedaan aan ‘de Energiestrijd'. Dit is een wedstrijd om mensen bewust te maken van hun energieverbruik. Het werd mij duidelijk waar energie verloren gaat en hoe je hierop kunt besparen. Daarom help ik woningbezitters, verenigingen en kleine bedrijven met energie besparen en het verduurzamen van hun pand(en). Het is mijn doel om waar ik kan CO2-uitstoot te verlagen." Ook kunt u bij Green Steps energieadvies terecht voor een infrarood inspectie van uw woning om uw warmtelekken in kaart te brengen. Heeft u al een goed geïsoleerde woning en wilt u de stap maken naar aardgasvrij, daarin kan Green Steps energieadvies u begeleiden.


Jos Jonker

Energieadviseur

06-302 52 118

www.Green-Steps.nl

jos@green-steps.nl