De Zwem4daagse voor de Maarten van der Weijden Foundation gaat in september beginnnen.
De Zwem4daagse voor de Maarten van der Weijden Foundation gaat in september beginnnen. Foto: De Thermen2

Zwem met je school voor goed doel

Nieuws

Zwem met je school voor goed doel

ALPHEN AAN DEN RIJN- In AquaRijn gaat van maandag 13 september tot en met vrijdag 17 september de Zwem4daagse voor de Maarten van der Weijden foundation van start. De Thermen2 nodigt scholen van harte uit om mee te doen en om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

De zwem4daagse is een landelijk evenement waarbij er geld wordt opgehaald voor een goed doel: dit jaar de Maarten van der Weijden foundation. Met zijn stichting hoopt hij het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Van der Weijden zal zwembaden in heel Nederland bezoeken om mee te zwemmen. Hij komt per fiets of hardlopend naar de locaties en zal zwembad AquaRijn ook bezoeken op maandag.

AquaRijn maakt er de hele week een feestje van en nodigt klassen van harte uit om van 13.00 uur tot 15.30 uur banen te zwemmen. Scholen kunnen met de leerlingen zelf via sponsoring zoveel mogelijk geld ophalen. Er is plek voor één school per dag. Deelname is voor de scholen gratis, al het opgehaalde geld gaat naar het goede doel. Scholen kunnen zich aanmelden bij jessica@dethermen2.nl. Op 20 september gaat de Zwem4daagse van start voor overige gasten. Tijdens de Zwem4daagse zwem je vier avonden achter elkaar banen. Aanmelden hiervoor kan vanaf september.