Kort nieuws uit de regio

TER AAR- Wendy, eigenaresse van The Travel Club Ter Aar komt al 12.5 jaar bij klanten op afspraak én geeft persoonlijk reisadvies. “Ik boek en adviseer reizen over de hele wereld. Door een reis te boeken via mij worden klanten volledig ontzorgd, krijgen persoonlijk reisadvies."
Reisketens in de omgeving stoppen maar doordat Wendy geen personeel en geen huurkantoor heeft kan ze laagdrempelig op afspraak langskomen bij de reizigers. "Mensen willen één contactpersoon die met ze meedenkt voor, tijdens en ook na de vakantie. Een goed persoonlijk reisadvies en wat zijn de inreisbeperkingen per bestemming. Een internationaal QR-code is namelijk niet altijd voldoende en mag per bestemming zijn eigen regels bepalen", aldus Wendy.
"Als persoonlijk reisadviseur ben ik heel erg betrokken met mijn klanten en in deze tijden willen mensen goed geadviseerd zonder stress op reis. Na het boeken kom ik voor vertrek van de vakantie persoonlijk langs om de reisbescheiden te brengen. Het reisadvies is versoepeld en we kunnen weer op reis gaan. Zo veel redenen om wél te reizen deze zomer. Het brengt je echt even helemaal los van je dagelijkse leven en geniet van samenzijn met familie, je proeft de heerlijke gerechten die nergens anders zo intens smaken als op een buitenlands terras."

 The Travel Club Wendy Touw bestaat 12.5 jaar

Rommelmarkt in Woubrugge

WOUBRUGGE - In Woubrugge heeft zaterdag 4 september een rommel-, brocante-, boekenmarkt plaats ten behoeve van de Dorpskerk bij gebouw Immanuel. 

Er is tussen 9.30 en 14.00 uur van alles te koop: tweedehands serviesgoed, glazen, speelgoed en nog veel meer. "Daar kunt u voor een klein bedrag eigenaar van worden. Alleen voor de brocante zult u dieper in de buidel moeten tasten", aldus de organisatie van de rommelmarkt. 

"Boeken, cd’s en dvd’s zijn uiteraard welkom, maar wij kunnen geen grote meubelen, zoals kasten, tafels en stoelen, kwijt."

Voor de lekkere trek is er koffie, thee, verse taart en cake en snoep. "Uiteraard kunnen wij ook nog spullen gebruiken. Als u nog goed verkoopbare spullen voor ons heeft, dan kunt u bellen met Klaas Grandia: 06-11849968, of met Josina Deurlo: 06-40328381. Dan kunnen we een afspraak maken voor het brengen of ophalen van de spullen."

Armbandjes maken bij !Triggr

TER AAR - Bij Stichting !Triggr is het mogelijk om op donderdag 12 en 19 augustus tussen 11.00 en 13.00 uur gratis onder begeleiding van Elisa vriendschapsarmbandjes te (leren) maken. "Je kunt verschillende vormen en patronen kiezen. Materialen zijn inbegrepen en de activiteit is gratis." Dit is een activiteit voor de jeugd. Stichting !Triggr is gevestigd aan de Middelweg 5 in Ter Aar (achterzijde brandweer). Graag parkeren aan zijde !Triggr.
Meer informatie over de activiteit op 12 augustus: https://triggr.nu/agenda/vriendschapsarmbandjes-workshop. Meer informatie over de activiteit op 19 augustus: https://triggr.nu/agenda/vriendschapsarmbandjes-workshop-2.

Tafeltennis en tafelvoetbal

TER AAR - Elke donderdag van 12.00 tot 14.00 uur kunnen deelnemers bij stichting !Triggr aan de Middelweg 5 in Ter Aar komen tafeltennissen en tafelvoetballen. 

De twee sets staan klaar. Toegang en deelname is gratis. Jeugd, jongeren en volwassenen zijn van harte welkom. Meer informatie is te vinden op de website: https://triggr.nu/agenda/tafeltennis-en-tafelvoetbal-vrij-spelen-3.

Stichting !Triggr is gevestigd aan de Middelweg 5 in Ter Aar (achterzijde brandweer). Graag parkeren aan zijde !Triggr.