Het Open Toernooi van Tennisvereniging Zevenhoven vindt dit jaar plaats in september.
Het Open Toernooi van Tennisvereniging Zevenhoven vindt dit jaar plaats in september. (Foto: Tennisvereniging Zevenhoven)

Open Toernooi Zevenhoven

ZEVENHOVEN - In tegenstelling tot voorgaande jaren zal het Open Toernooi van Tennisvereniging Zevenhoven dit jaar plaatsvinden in september. "Inmiddels kan er ingeschreven worden voor dit altijd gezellige toernooi." 

"Vanwege het feit dat de KNLTB de toernooien in juni nog afgelasten, was de organisatie genoodzaakt het toernooi te verplaatsen", legt Tennisvereniging Zevenhoven uit. "Het altijd gezellige toernooi start dit jaar eenmalig op zaterdag 4 en 5 september (voorweekend) en eindigt op zondag 12 september." Er kan inmiddels al voor worden ingeschreven. 

'Het toernooi belooft weer een spektakel te worden'

Ook dit jaar kan iedereen deelnemen in één van de dubbeltoernooien in de categorie 3 tot en met 8.

Inschrijven kan tot 23 augustus via de website toernooi.nl. "Het toernooi belooft weer een spektakel te worden, dus schrijf je snel in. De Open Toernooi Commissie ziet er naar uit om zoveel mogelijk tennissers te mogen ontvangen in Zevenhoven!" 

Meer informatie over het Open Toernooi en Tennisvereniging Zevenhoven is te vinden op de website van vereniging: https://ltvzevenhoven.nl.