Arie van 't Riet maakt röntgenfoto's van flora en fauna. Hij vertelt erover op donderdag 5 augustus.
Arie van 't Riet maakt röntgenfoto's van flora en fauna. Hij vertelt erover op donderdag 5 augustus. (Foto: Herman Heijn)

Röntenfotografie van de natuur

NIEUWKOOP - Arie van ’t Riet maakt röntgenfoto’s van flora en fauna. Hoe en waarom? Op donderdag 5 augustus vanaf 14.00 uur vertelt hij daarover in de kantine van Scouting Nieuwkoop aan de Ladderhaak 4 in Nieuwkoop. Hij geeft ook een demonstratie van zijn werkwijze en er worden foto’s tentoongesteld. 

De bijeenkomst is bedoeld voor alle inwoners van de dertien kernen van de gemeente Nieuwkoop. 

"In verband met corona-voorschriften moet u zich vooraf melden door te mailen naar aanmelden@museumkomdrin.nl of te bellen met Frits Horstmeier, 06-20469461", aldus de organisatie. 

Arie van 't Riet geeft een demonstratie en er zijn foto's te zien

"Een speciale uitnodiging geldt voor wie moeilijk de deur uitkomt. Wilt u komen maar heeft u vervoer nodig, dan kan Frits daarvoor zorgen." Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.
"Wie komt kan niet alleen genieten van de verhalen, maar ook van koffie, thee of frisdrank met een toepasselijke versnapering."

Meer informatie over de activiteiten van Museum Kom d'r in in Nieuwkoop is te vinden via de website: www.museumkomdrin.nl.