Alphen Vitaal houdt samen met AKV De Kromme Aar een kanoclinic op 5 augustus.
Alphen Vitaal houdt samen met AKV De Kromme Aar een kanoclinic op 5 augustus. (Foto: aangeleverd)

Kanoclinic bij De Kromme Aar

AARLANDERVEEN - Alphen Vitaal houdt donderdag 5 augustus een kanoclinic in Aarlanderveen in samenwerking met AKV De Kromme Aar. 

"Ben jij tussen de 7 en 20 jaar oud en heb jij altijd al eens willen kanoën? In samenwerking met AKV De Kromme Aar bieden wij jou deze unieke kans!"

Een zwemdiploma is vereist voor deze activiteit. Bij aanvang van de activiteit is een kopie of foto van het zwemdiploma voldoende. Aanmelden kan via de website: aanmelden.alphenvitaal.nl. Deze activiteit begint om 15.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deze kanoclinic. "Zorg dat je rond 14.45 uur aanwezig bent, zodat we het juiste materiaal kunnen meegeven."

Deze activiteit is een onderdeel van 'Zomer Fun': de hele zomervakantie kunnen kinderen in de gemeente Alphen aan den Rijn meedoen aan leuke, sportieve activiteiten. Iedere dag houdt Alpen Vitaal in verschillende wijken Samen Actief. Ook staan leuke specials op het programma, zoals voetbaltoernooien, waterspelen, levend stratego, smokkelspel en kanoën. Deze activiteiten vinden plaats tot en met vrijdag 27 augustus. 

Alle activiteiten zijn te vinden via: www.alphenvitaal.nl/zomer-fun-0.