Supermarktmanager René de Boer: “Albert Heijn De Aarhof krijgt het allernieuwste winkelconcept.”
Supermarktmanager René de Boer: “Albert Heijn De Aarhof krijgt het allernieuwste winkelconcept.” (Foto: Albert Heijn/Andries van der Ree)

Albert Heijn De Aarhof gaat even dicht

ALPHEN AAN DEN RIJN - Albert Heijn De Aarhof in het centrum van Alphen aan den Rijn sluit zaterdag 14 augustus om 14.00 uur tijdelijk de deuren voor een ingrijpende verbouwing. De winkel wordt een flink stuk groter en krijgt het allernieuwste concept van Albert Heijn. De supermarkt gaat weer open op dinsdag 31 augustus.

Klanten hebben straks keuze uit een veel groter versaanbod, stelt de supermarkt. 

Zelfscankassa's

Ook komen er zelfscankassa’s. De vernieuwde supermarkt gaat dinsdag 31 augustus om 11.00 uur weer open. “Straks bieden we veel meer vers. Er is bijvoorbeeld dagelijks vers geleverde sushi. Ook gaat het afrekenen dan nog sneller, want we krijgen maar liefst elf zelfscankassa’s”, zegt supermarktmanager René de Boer. 

"De opening wordt gezellig. Zo is de hamster aanwezig en krijgen klanten tot en met woensdag 1 september gratis iets lekkers, zolang de voorraad strekt."

"Kom langs, we zijn benieuwd naar de reacties!”, aldus supermarktmanager René de Boer. 

In de buurt

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Herenhof 74 en Ridderhof 2 in Alphen aan den Rijn.