Themawandeling maken door Park Zegersloot met Annet Breure

ALPHEN AAN DEN RIJN - Annet Breure neemt deelnemers van maandag 9 tot en met zondag 15 augustus met een audiotour mee door Park Zegersloot. "Zet je zintuigen aan en beleef, al kijkend en luisterend, het gebied rondom de Zegerplas op een nieuwe manier", aldus Bibliotheek Rijn en Venen.

"Je komt van alles te weten over de historie, symboliek en het gebruik van bomen en planten die in dit gebied groeien. Wat vertellen deze traditionele verhalen over bomen en planten ons over onze cultuur en het landschap waarin we leven? Ontdek het tijdens deze tour."

"Annet Breure verbindt met haar Plantenverhalen haar passie voor natuur, kunst en cultuur. Ze neemt je mee op haar onderzoek achter de geschiedenis en de helende werking van planten en de betekenis die planten en bomen voor de mens hebben." De wandeling begint en eindigt bij de hoofdingang van de bibliotheek aan de Aarkade. "De route is ongeveer 5 kilometer lang, je bent vanaf het startpunt anderhalf tot twee uur onderweg, inclusief luistermomenten. Na aanmelding ontvang je de bijbehorende PDF met de routebeschrijving en achtergrondinformatie bij de luisterfragmenten. Via Spotify kun je de tour van tevoren downloaden op je telefoon, je ontvangt ook hiervoor na aanmelding de link". Aanmelden: www.bibliotheekrijnenvenen.nl.