Het tennistoernooi in Leimuiden gaat van start.
Het tennistoernooi in Leimuiden gaat van start. Foto: Marcel van Bruggen

Tennissers gaan met elkaar de strijd aan tijdens tennistoernooi in Leimuiden

LEIMUIDEN-  TV Leimuiden houdt voor de 34ste keer haar Bob on Board Open Dubbeltoernooi. Van 21 t/m 29 augustus heeft dit toernooi plaats aan de Beukenlaan in Leimuiden. TV Leimuiden is blij dat op basis van de COVID-19 maatregelen zij haar toernooi kan en mag houden. Uiteraard worden de geldende maatregelen in acht genomen.

Op zaterdag start het open Toernooi voor de 25 +, op maandag start het 50+ toernooi. Finales 50+ op vrijdag, van de 25+ op zondag 29 augustus. In beide leeftijdscategorieën wordt gespeeld dubbel, in de mix, dames en heren dubbel, niveau 4 t/m 8. 

Via www.Toernooi.nl is de indeling van de twee toernooien te volgen. Elke dag wordt er ook gekookt voor de gasten, dit alles door de leden van TV Leimuiden, onder het toeziend oog van hoofdkok Henk Huising. De menu’s staan later op de Facebookpagina en website van TV Leimuiden, de kosten “een zacht prijsje”. Het Bob on Board Open Dubbel Toernooi van Leimuiden telt al vele jaren meer dan 450 deelnemers en is daarmee een van de succesvollere Open Toernooien in de omgeving. 

De indeling van het complex is ingericht conform de geldende maatregelen

De indeling van het complex is geheel ingericht conform de geldende maatregelen. Info over TV Leimuiden en haar toernooi is te vinden op www.tvleimuiden.nl. Tennisvereniging Leimuiden nodigt u van harte uit om mee te doen.