Popkoor Mikado doet ook mee aan de opening van het culturele seizoen in Alphen aan den Rijn, op 5 september.
Popkoor Mikado doet ook mee aan de opening van het culturele seizoen in Alphen aan den Rijn, op 5 september. (Foto: Popkoor Mikado)

Lekker meezingen met Popkoor Mikado

ALPHEN - In Alphen aan den Rijn is op zaterdag 5 september voor het eerst een opening van het culturele seizoen, die samenvalt met 'Gluren bij de Buren'. Popkoor Mikado doet tussen 13.30 en 15.30 uur mee met een open repetitie bij het terras van 'De Juffrouw'.

"Wij kunnen in het nieuwe seizoen weer een flink aantal nieuwe leden gebruiken voor ons koor", stelt het popkoor. 

"Tijdens de open repetitie zingen we bekende en wat nieuwere nummers van ons repertoire met een kleinere bezetting dan gewoonlijk, omdat het nog steeds vakantietijd is."

Zing mee

"Lijkt het je leuk om lid te worden van ons koor, kom dan naar 'De Juffrouw' en zing gezellig een paar nummers met ons mee."

"Weet je nog niet of lid worden van een popkoor iets voor jou is? Je kunt het op 5 september vrijblijvend eens proberen", stelt Popkoor Mikado. 

"Kun je er niet bij zijn op 5 september, maar ben je wel geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar pr@popkoormikado.nl en kom een keer kijken op onze oefenavond op dinsdag in de Tas in Benthuizen."

'We zijn nog niet klaar voor een officieel optreden, maar we klinken weer best vertrouwd'

"Omdat deze open repetitie in het teken staat van het doorzingen van bekende nummers, kun je er ook voor kiezen om lekker op het terras van 'De Juffrouw' iets te drinken en mee te luisteren naar onze repetitie. We hebben natuurlijk heel lang niet kunnen repeteren en zijn nog niet klaar voor een officieel optreden, maar we klinken alweer best lekker en vertrouwd", aldus het koor.

Aanmelden

"We vinden het fijn als je je vooraf aanmeldt bij pr@popkoormikado.nl, maar lukt dat niet, zoek dan op de dag zelf de gastvrouw van ons koor even op."

"De open repetitie is buiten, bij slecht weer gaat het niet door in verband met alle covidmaatregelen. Wij vragen je om te allen tijde de 1,5 meter in acht te nemen en niet te komen als je klachten hebt." 

Meer informatie over het koor is te vinden op de website:
popkoormikado.nl.