Afbeelding
Foto: printscreen Google Streetview

Evangelische Gemeente het Licht

Als een elektrisch apparaat vastgelopen is, kun je hem vaak weer aan de praat krijgen door hem te resetten. Zo kijkt een aantal grote wereldleiders aan tegen de situatie waarin de wereld verkeert: de wereld is vastgelopen en dient gereset te worden. Zij noemen dit: The Great Reset. Hieronder verstaan zij een enorme verandering in de wereld. Deze verandering willen zij al binnen 10 jaar zien te bereiken. Je hebt dan geen eigen bezit meer, maar zult toch blij zijn. Dit wordt besproken in het World Economic Forum (WEF) onder leiding van Klaus Schwab. Hier spreken ze over The Great Reset en Building Back Better. Geen eigen geld meer, geen privé eigendommen meer en geen democratie. Kortom: Op weg naar de Grote Verdrukking. Daarnaast menen grote Joodse rabbijnen dat de tijd van het vierde rijk uit de profetie van Daniel voorbij is en dat nu het vijfde rijk zal aanbreken: de islamitische heerschappij. Wat heeft de Bijbel voor boodschap voor ons?

Wij nodigen u vriendelijk uit om deze bijeenkomst op zondag 19 september a.s. met ons mee te maken. Aanvang 10:30. Spreker is ds. H.G. Koekkoek.


KOMT U OOK?

Als u komt wilt u zich dan aanmelden via evangeliehetlicht@gmail.com zodat we rekening kunnen houden met de koffie/thee en het aantal zitplaatsen.

Ons adres is Paradijslaan 7, 2405 CC Alphen aan den Rijn.