Afbeelding

RouWit Uitvaarten | omdat elk afscheid uniek mag zijn

‘Later als ik groot ben dan…’. Zorgvuldig geven we vorm aan onze toekomst. Die planning geeft zekerheid, en zekerheid geeft rust en vertrouwen. Maar waarom bereiden we ons sterven dan niet evengoed voor?

Zodra je weet dat je leven of dat van jouw dierbare op korte termijn eindigt, kan een goede voorbereiding van de uitvaart rust geven. Dan blijft er tijd, rust en ruimte over om geheel op eigen wijze afscheid te nemen van elkaar. Voor nabestaanden kan het fijn zijn te weten dat ze handelen naar de wensen van de overledene.

Met tijd, liefde en aandacht help ik jou om op een passende manier afscheid te nemen van je geliefde. Een uitvaart is een namelijk een reflectie van het leven. Daarom ziet dit er voor iedereen anders uit. Gekleurd door eigenheid en met ruimte voor al jouw wensen maken we samen deze vertaling.

Ongeacht of je een uitvaartverzekering hebt of niet, kun je alles geheel naar eigen wens invullen. Ik werk geheel onafhankelijk en ben niet gebonden aan vaste leveranciers. Daarnaast wordt door mij alles doorbelast tegen inkoopsprijs. Maak vooral ‘eigen' en ‘bewuste' keuzes.

Wil je graag eens vrijblijvend en kosteloos, met mij in gesprek over jouw laatste wensen? Bel mij dan voor het maken van een afspraak op 06-22636762.


Dees Priem


RouWit Uitvaarten

Hoofdstraat 44b | 2351 AL Leiderdorp | Telefoon: 06-22 63 67 62 (dag en nacht bereikbaar)

Email: info@RouWit.nl | Website: www.RouWit.nl