Parkinson café in Alphen aan den Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN- In Buurthuis Kerk en Zanen is er vanmiddag een Parkinson café. Marit Krediet houdt om 14.00 uur de bijeenkomst met het onderwerp: relatie, somberheid, angst en acceptatie. Het café is in samenwerking met de Parkinson vereniging op touw gezet. Tijdens de bijeenkomst komen mensen met Parkinson, partners, mantelzorgers en andere betrokkenen samen. Het buurthuis is gevestigd aan De Oude Wereld 51 in Alphen aan den Rijn. 

De bijeenkomst heeft elke 4de woensdag van de maand plaats. Elke keer is er een presentatie over een bepaald onderwerp om mensen met Parkinson of betrokkenen te helpen. Krediet is een geregistreerd GZ-psycholoog en lid van de beroepsvereniging voor psychologe NVGZP. Voor haar studie psychologie is zij werkzaam geweest als fysiotherapeut in verschillende ziekenhuizen, waar zij kennis heeft opgedaan over de samenwerking van het lichaam en geest. 

Ervaring

Later heeft ze zich aangesloten bij het ParkinsonNet en bij MS Zorg Nederland en ervaring opgedaan in de behandeling van de psychische problemen die kunnen voorkomen bij patiënten met de ziekte van Parkinson, MS of een andere chronische ziekte.

Aanmelden

De zaal is open vanaf 13.30 uur en toegang is gratis. Om deel te nemen aan de bijeenkomst is er aanmelding verplicht. Geef u op via www.parkinsoncafealphen.nl en druk op de knop: Ja ik geef me op. Indien u geen computer heeft, mag u bellen naar 06-25289898. Voor verdere vragen, e-mail naar: info@parkinsoncafealphenaandenrijn.nl