Kinderkledingbeurs steunt goed doel

BENTHUIZEN- Wie op zoek is naar kinderkleding en het goede doel wil ondersteunen, kan dinsdag 5 oktober naar de Dorpstraat 74 in Benthuizen. Daar is dan een kinderkledingbeurs. Er is keuze uit tweedehands- en nieuwe kleding tegen een lage prijs. De beurs is van 19.00 tot 21.00 uur en alle opbrengsten gaan naar een goed doel. ''U steunt het goede doel, u vindt mooie kleding voor een aantrekkelijke prijs én uw kleding krijgt een tweede bestemming'', meent de organisatie.

De opbrengsten van de beurs zijn bestemd voor het goede doel Mission Aviation Fellowship, ofwel MAF. Dit goede doel brengt (medische) hulp op moeilijk bereikbare plekken door middel van luchttransport. "De familie Noordhoek is in dienst van MAF en woont en werkt in Papoea-Nieuw-Guinea. De familie werkt daar vrijwillig, maar moet wel in eigen levensonderhoud voorzien. Het werk is dus alleen mogelijk als u ze steunt'', stelt de organisatie. 

Kleding die u niet meer gebruikt, maar er nog wel goed uitziet kunt u brengen bij verschillende plekken. De kleding kunt u afgeven afgegeven bij Gerdien van Goor (Meentweide 62 Reeuwijk) of bij Aalke Marije Donker (Zwenkgras 11 Bodegraven) of bij Martina Mensink (Ochtenstraat 17 Benthuizen) of bij Sharon de Knegt (Oostpolderweg 56 Waddinxveen).

De organisatie heeft als belangrijkste doelstelling om luchttransport te bieden voor zendingsactiviteiten in moeilijk bereikbare gebieden in Oceanië en Afrika.