Stichting Vrienden van de Adventskerk houdt vrijdag 17 december een energiek gospelconcert in de Adventskerk.
Stichting Vrienden van de Adventskerk houdt vrijdag 17 december een energiek gospelconcert in de Adventskerk. (Foto: Josh Walet)

Gospelconcert in Adventskerk weer mogelijk

ALPHEN - Stichting Vrienden van de Adventskerk houdt vrijdag 17 december een energiek gospelconcert in de Adventskerk. Na een lange periode met een lege concertagenda vanwege corona is het nu weer mogelijk om veilig concerten te organiseren, aldus de stichting.

“Zeer verheugd zijn we om dit bijzondere concert weer te organiseren in de Adventskerk. Voorgaande edities waren zeer succesvol en maakte de feestelijke decembermaand nog feestelijker”, zeg Jan de Kruijf voorzitter van de stichting.

Artiesten voor deze Gospel & Soul Night zijn Elijah Gospel & Soul choir en speciale gast Leona Philippo. Samen brengen ze een breed repertoire bestaande uit traditionele gospelsongs, wereldberoemde soulhits afgewisseld met bekende kerstnummers ten gehore.

Opzwepend optreden

Elijah Gospel and Soul Choir, onder leiding van dirigent Trea Kuijsten en pianist Govert van der Kolm, zorgt altijd weer voor een opzwepend optreden waarbij niemand stil kan blijven zitten.

Leona Philippo

Speciale gast deze avond is Leona Philippo. Zij brak in 2012 door toen zij het derde seizoen van The Voice of Holland won. Daarnaast deelde zij al het podium met sterren als Candy Dulfer en Lionel Richie en schitterde zij in nationale televisieseries en bioscoopfilms."

Winst

"Met de overtuigende winst van het derde seizoen van Maestro in maart 2016 en het bemachtigen van de Gouden Baton, lijkt Leona niet meer te stoppen."

'Jaar 2022 zal bijzonder jaar zijn, Adventskerk bestaat dan 100 jaar'

“Het jaar 2022 zal een bijzonder jaar zijn voor de Adventskerk. 

Het kerkgebouw bestaat dan 100 jaar en dit zullen we een jaarlang vieren met allerlei activiteiten. 

aarom zijn we blij dat we weer concerten kunnen gaan organiseren als opmaat naar het jubileumjaar toe.”

Kaarten

De kaartverkoop is van start gegaan via Alphens.nl. Tickets zijn uitsluitend online hier verkrijgbaar. 

De entreeprijs is 25 euro per persoon inclusief één pauzedrankje. Het concert start om 20.00 uur en eindigt om circa 22.30 uur.

Informatie

Meer informatie over dit concert en het volledige concertprogramma 2021-2022 van de stichting is te vinden op de website van Stichting Vrienden van de Adventskerk: www.vriendenvandeadventskerk.info.