De eerste kindervoorstelling bij WIJ Presenteert dit seizoen is Masha en de beer op zondagmiddag 17 oktober.
De eerste kindervoorstelling bij WIJ Presenteert dit seizoen is Masha en de beer op zondagmiddag 17 oktober. (Foto: WIJ Presenteert)

Masha en de beer in het theater

KAAG EN BRAASSEM – De eerste kindervoorstelling bij WIJ Presenteert dit seizoen is Masha en de beer op zondagmiddag 17 oktober. Een voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar in de vernieuwde Alkeburcht in Roelofarendsveen.

Na de populaire animatieserie op Netflix en NPO3 zijn Masha en de beer nu in het theater te zien met deze familievoorstelling. 

Prachtig poppenspel, fleurige decors en vrolijke meezingliedjes maken er een onvergetelijke theaterervaring van voor iedereen vanaf 3 jaar.

Stoer meisje

Maak kennis met Masha; een vrolijk en stoer meisje. Ze woont samen met haar opa en oma in de buurt van het bos. Het enige wat ze van haar grootouders niet mag, is alleen naar het bos gaan. Dat is precies wat de ondeugende Masha doet. 

Eerste voorstelling bij WIJ Presenteert van dit seizoen

Eenmaal in het bos belandt ze in het huis van de grote bruine beer. 

Hij woont daar heel fijn maar hij voelt zich soms wat alleen. Daar brengt Masha verandering in en een vriendschap is geboren. Samen gaan ze op spannende avonturen in het bos.

Plaatsen beschikbaar

Eerder was de voorstelling uitverkocht, door de versoepelingen zijn er weer plaatsen beschikbaar en is de kaartverkoop weer geopend. Kaarten à 8 euro zijn verkrijgbaar via de website www.wijpresenteert.nl. Stichting WIJ Presenteert heeft als doel om zo'n divers mogelijk programma kunst en cultuur neer te zetten voor de verschillende leeftijdsgroepen uit Kaag en Braassem.