Roos begint tandartspraktijk

ALPHEN AAN DEN RIJN- Alphen aan den Rijn krijgt er een nieuwe tandartspraktijk bij. Binnenkort opent Roos Kroese (24) samen met haar vader, ook tandarts, een nieuwe praktijk in het centrum van Alphen aan den Rijn.

Al vroeg wist de 24 jaar jonge Roos dat ze in het vakgebied van haar vader als tandarts wilde werken. Na de opleiding Tandheelkunde te hebben gestudeerd aan de ACTA Amsterdam, is Roos eind augustus afgestudeerd als tandarts, en werkte ze vervolgens bij haar vader in de praktijk.

“Tandarts is een prachtig vak. De fijne contacten, het in gesprek raken en de vele mensen leren kennen vind ik erg leuk. En je helpt ze van pijn af, of aan een mooier gebit. Daar word ik blij van”, zegt ze.

Als geboren en getogen Alphenaar stond vast dat ze in Alphen aan den Rijn haar praktijk begon. Een tipje van de sluier wil ze wel alvast oplichten. De naam van de nieuwe praktijk wordt ‘Tandartsen aan de Rijn’. Ze heeft al helemaal voor ogen hoe de nieuwe praktijk er uit moeten komen te zien. "Maar het belangrijkst is dat het een praktijk moet zijn waar iedereen zich prettig en gehoord voelt in een huiselijke sfeer met een vast en vertrouwd gezicht."

Roos is een fanatiek schermster en besteedt hier heel wat vrije uurtjes aan om ooit nog eens op Europees niveau wedstrijden te kunnen schermen. “Coördinatie, concentratie, behendigheid en zelfzekerheid zijn slechts enkele van de kwaliteiten van een schermer. Eigenschappen die als tandarts ook zeker van pas komen."

Voor nu begint Roos tijdelijk in de Stationsstraat tot de nieuwe praktijk klaar is.
Mensen kunnen zich wel per direct inschrijven of een controle afspraak maken en eventueel behandeld worden. Dit kan telefonisch via 0172-473965 of per mail via bali@tandartsenaanderijn.nl.