Angelika Verboom voor een uitvaart van (n)u als uitvaartondernemer is zij de eerste uitvaartbegeleider van en voor Langeraar.
Angelika Verboom voor een uitvaart van (n)u als uitvaartondernemer is zij de eerste uitvaartbegeleider van en voor Langeraar. Foto: Aangeleverd

Angelika Verboom begint eigen uitvaartbedrijf

LANGERAAR- Langeraar heeft een nieuwe ondernemer erbij gekregen. Met haar bedrijf Angelika Verboom voor een uitvaart van (n)u als uitvaartondernemer is zij de eerste uitvaartbegeleider van en voor Langeraar. Iets waar zij zelf trots op is. Als geboren en getogen Langeraarse kijkt zij er naar uit om echt iets te kunnen betekenen voor haar dorpsgenoten. En zoals zij zelf zegt: "Niet alleen voor Langeraar natuurlijk, ook andere regiogenoten sta ik graag bij!"

Haar logo heeft meerdere betekenissen. "De boom is enerzijds een verwijzing naar mijn achternamen: Verboom – Akerboom. Anderzijds staat het voor stamboom. Een stamboom vertelt waar iemand vandaan komt, wie zijn ouders waren, opa’s & oma’s, broers en zussen, ooms & tantes. En mogelijk laat de stamboom ook zien wie zijn/haar afstammelingen zijn, kinderen, schoonkinderen, kleinkinderen en wie weet wel achterkleinkinderen", vertelt ze.

'Van ieder mens is er één uniek exemplaar'

Ze vervolgt: "Van ieder mens is er één uniek exemplaar, zoals de vogels in de boom. Dit betekent ook dat ieder mens andere ideeën en wensen heeft over hoe zijn of haar uitvaart moet verlopen. Voor mij staan de wensen van de overledene en nabestaanden centraal. Het afscheid is een eerbetoon aan de overledene en de nabestaanden kennen hem of haar het beste. Ik ga volgend, informerend en organiserend te werk. Volgend omdat ik nieuwsgierig ben naar de wensen van de nabestaanden, informerend over de mogelijkheden en ik neem de uiteindelijke organisatie uit handen." Meer informatie via:

www.angelikaverboom.nl.