Marco de Hollander komt naar Boskoop.
Marco de Hollander komt naar Boskoop. Foto: aangeleverd

Marco de Hollander treedt op in Boskoop

NIEUWKOOP/BOSKOOP – Het feest van het jaar komt eraan als het aan volkszanger Marco de Hollander ligt. Het ‘Sterren Gala 2021’ van de Nieuwkoper staat weer op de agenda. De Hollander staat op vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober op de planken van Flora aan de Parklaan 4 in Boskoop.

“Door corona hebben we er even op moeten wachten, maar dit jaar pakken we groots uit, met drie prachtige shows. Er is niets leukers voor de liefhebbers van het Nederlandse lied, de sterren weer te zien optreden. En ja, ook dit jaar bieden we weer luxe zitplaatsen”, vertelt De Hollander. 


Het volledige programma ziet er als volgt uit:


22 oktober SterrenGala Vrijdagavond Editie. Optredens van Belinda Kinnaer, Ancora, Rutger van Barneveld, Manfred Jongenelis en Stef Ekkel. 

De zaal gaat open om 19.30 uur. De show start om 20.30 uur.


23 oktober SterrenGala Zaterdagmiddag Editie. 'Terug In De Tijd'. Optredens van Ronnie Tober, Ria Valk, Jacques Herb en Saskia & Serge. 

De zaal gaat open om 12.30 uur. De show start om 13.30 uur.


23 oktober SterrenGala Zaterdagavond Editie. Optredens van Sieneke, John de Bever, Frank Verkooijen, Vinzzent en De Havenzangers. 

De zaal gaat open om 19.30 uur. De show start om 20.30 uur. 


Kaarten bestellen

Kaarten van 27,50 of 55 euro zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via info@marcodehollander.nl.  Ook kan de website worden geraadpleegd.

www.marcodehollander.nl.