Yvonne Peters ontving het stokje symbolisch vanuit de Alblasserwaard.
Yvonne Peters ontving het stokje symbolisch vanuit de Alblasserwaard. Foto: archief

Yvonne Peters geeft stokje “AAN-estafette”

KAAG EN BRASSEM- Met het aanbrengen van een grote krijttekening op een fietskruispunt aan het Sportpad in Kaag en Braassem heeft Yvonne Peters (wethouder verkeer van die gemeente, en ambassadeur verkeersveiligheid voor Holland Rijnland) onlangs symbolisch het stokje doorgegeven van de AAN-estafette in Zuid-Holland. Dat meldt de gemeente Kaag en Braassem in een persbericht.

Yvonne Peters ontving het stokje symbolisch vanuit de Alblasserwaard, waar wethouder en ambassadeur Joost van de Geest van de gemeente Gorinchem onlangs een hologram onthulde. De volgende stop op de AAN-estafette is Capelle aan den IJssel, waar sinds maandag een actie plaatsheeft. Het is een van de vele acties, die in haar regio plaatshebben om weggebruikers attent te maken op het voeren van goede verlichting nu het langer donker is buiten. De tekening is deze dag ook op twee andere locaties in de gemeente aangebracht.

Val Op Shop

De Val Op Shop komt deze maand op allerlei locaties in de regio. Campagnemedewerkers van Attacom gaan vanuit deze rijdende shop in gesprek met fietsers over hun fietsverlichting. Is de verlichting in orde, dan mag je iets uitzoeken uit de shop. Doet je licht het niet, dan kun je bij het team een lampensetje aanschaffen.