Het gospelconcert van Stichting Vrienden van de Adventskerk is geannuleerd
Het gospelconcert van Stichting Vrienden van de Adventskerk is geannuleerd Foto: Stichting Vrienden van de Adventskerk

Gospelconcert in Adventskerk geannuleerd

ALPHEN AAN DEN RIJN- Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft het besluit genomen om het gospelconcert in de kerk in Alphen aan den Rijn op 17 december te annuleren. Door de situatie met het forse aantal corona besmettingen, zijn de maatregelen dusdanig aangescherpt waardoor het concert niet gehouden kan worden. “We hadden bij de voorbereidingen van het concert eerder dit jaar, goede hoop dat we weer meer concerten in de Adventskerk kunnen gaan organiseren. Maar helaas is dit niet het geval", aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting.

“Artiesten voor deze Gospel & Soul Night, namelijk Elijah Gospel & Soul choir en speciale gast Leona Philippo hebben we moeten afzeggen.” Kopers van de kaarten zullen per email worden geïnformeerd en krijgen het geld van de kaartjes retour.Het kerstconcert van kamerkoor Cantabilé “Licht in de duisternis” op 11 december is ook van de concertagenda gehaald. In 2022 bestaat de Adventskerk 100 jaar. Een jaar lang zal deze mijlpaal gevierd worden met allerlei activiteiten en concerten, verspreidt over verschillende maanden. Meer informatie over het feestjaar in 2022 zal binnenkort te vinden zijn op de website van de stichting en diverse media.

Over de stichting 

De Stichting heeft als doel het financieel ondersteunen tot het behouden van de Adventskerk in Alphen aan den Rijn. Dit doen zij door het organiseren van concerten en andere evenementen, vrienden te maken via het vriendenprogramma, sponsoren te werven én door het kerkgebouw met haar multifunctionele ruimtes te verhuren. De gelden die worden gegenereerd zijn alleen bestemd voor de instandhouding van het kerkgebouw. Bezoek de website: www.vriendenvandeadventskerk.info.