De vrijwilligers van TAVV krijgen een luxe notenstol.
De vrijwilligers van TAVV krijgen een luxe notenstol. (Foto: Vomar)

Vomar en TAVV eren vrijwilligers

Nieuws

TER AAR-“Zonder vrijwilligers geen sport” is een veel gedane uitspraak. Voor voetbalvereniging TAVV in Ter Aar gaat deze uitspraak in elke geval zeker op. Daarom ontvangen alle vrijwilligers van deze club in deze feestmaand een luxe notenstol van supermarktketen Vomar. 

De notenstol is persoonlijk overhandigd door leden van het bestuur. Met deze attentie willen Vomar en TAVV al deze vrijwilligers bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar.

TAVV is naar eigen zeggen een bloeiende voetbalvereniging in Ter Aar. Een grote groep van ongeveer 150 vrijwilligers maakt het mogelijk dat de leden elke week lekker kunnen voetballen. Zij draaien een kantinedienst, onderhouden het complex, fluiten wedstrijden en geven training. Maar ook vervullen zij bestuursfuncties of zijn ze lid van een commissie. Al deze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de vereniging.

Sponsor

Vomar is hoofdsponsor van de jeugd van TAVV en al langer betrokken bij diverse activiteiten van de vereniging. De regionale supermarktketen wil gezonde voeding en beweging onder de jeugd stimuleren. Met dit bedankje wil de supermarkt alle vrijwilligers die zich hier dagelijks voor inzetten extra in het zonnetje zetten.