Er zijn 100 flessen vla aan de Voedselbank gedoneerd.
Er zijn 100 flessen vla aan de Voedselbank gedoneerd. (Foto: aangeleverd)

Actie voor de voedselbank is een succes

Nieuws

Vla en eieren voor de Voedselbank

ALPHEN- Het bedrijf De Rijk Zuivel op de rand van Alphen heeft samen met de klanten 100 flessen vla en 100 doosjes eieren gedoneerd aan de voedselbank in de week voor kerst. “Nagenoeg alle klanten die bij ons in de winkel kwamen wilde wel een donatie doen.” 

“Het ging een een klein bedrag van 3.20 euro per donatie. Dat konden kunnen veel mensen wel missen. Het is een duidelijk voorbeeld van vele handen maken licht werk”, vervolgt het bedrijf. Ook kwamen er volgens De Rijk Zuivel mensen speciaal naar de winkel om voor grotere bedragen een donatie te doen. “Het is hartverwarmend om te zien hoe klanten in de winkel de cliënten van de voedselbank een warm hart toe dragen. 

Ook in 2022 blijven we de Voedselbank zelf steunen

De voorzitter van de Voedselbank KBEN, Kees Uit den Boogaard is erg blij met actie. “Ik wil ook nadrukkelijk onze dank uitspreken voor deze actie, het is fantastisch dat jullie ons zo steunen. Heel erg  bedankt!”

Over het bedrijf

“Onze zuivel wordt geproduceerd van de melk van onze eigen koeien. We proberen dit met zo min mogelijk toevoegingsmiddelen te doen. De voedselbank waardeert de zuivel daarom ook heel erg. De producten zijn duurzaam geproduceerd in de regio en gezond en ook dat is belangrijk.

Ook in 2022 blijven we de Voedselbank zelf steunen door producten aan de voedselbank te schenken die in de winkel niet worden verkocht.”