Afbeelding
(Foto: )

Bezorger gemist met het nieuwjaarskaartje?

Heeft u de bezorger gemist met het nieuwjaarskaartje? Geef deze dan digitaal een gift. Dat kan heel eenvoudig en gemakkelijk via www.bezorgingmaasstad.nl/gift.

De gift is geheel vrijblijvend en niet verplicht, ook mag u zelf de hoogte bepalen. Vanwege corona zullen niet alle bezorgers willen aanbellen om u persoonlijk het kaartje te overhandigen. De bezorgers lopen daardoor inkomsten mis. Daarom bieden wij als Bezorging Maasstad de bezorger de gelegenheid om digitaal de gift op te halen via onze website. Er is dan geen contact tussen bewoner en bezorger en voor beide partijen geen kans op besmetting.

Digitale gift

Wanneer u er voor kiest om, via www.bezorgingmaasstad.nl/gift, digitaal een gift aan de bezorger te geven zullen wij deze op basis van uw postcode en huisnummer registreren. Om deze vervolgens aan de juiste bezorger toe te kennen. Er worden alleen transactiekosten ingehouden van € 0,35, de kostprijs van de internetkassa. U kunt er voor kiezen om uw gift inclusief of exclusief deze transactiekosten over te maken. 


Overigens is het de bezorger wel toegestaan om langs de deuren te gaan met het kaartje. Bezorging Maasstad adviseert de bezorger om in dit geval een mondkapje te dragen en aangeefaccessoires te gebruiken.

Afbeelding