Nico Moen van Stichting WerkVinden zet zich in werkzoekenden.
Nico Moen van Stichting WerkVinden zet zich in werkzoekenden. (Foto: Archief)

Alle vacatures direct in beeld

Algemeen

ALPHEN AAN DEN RIJN- Werkzoekenden zijn op zoek naar de juiste vacatures. Online zijn er veel mogelijkheden, maar vind daarin maar eens de juiste weg. WerkVinden is een samenwerking begonnen met BoomingJobs.nl, die alle vacatures van Alphen aan den Rijn en omgeving continu verzamelt en kort, bondig en goed overzichtelijk weergeeft via een link op de website van WerkVinden. 

Je kunt zonder in loggen, filteren en zoeken alle vacatures zien. Als je op een vacature klikt, kom je direct in de uitgebreide vacaturetekst van de werkgever terecht en kun je door middel van de sollicitatieknop direct solliciteren. Met deze nieuwe online tool ben je in staat om nog sneller en beter, passende vacatures uit de regio te vinden. Je kan razendsnel aan de slag met solliciteren. Ga naar de website en probeer het zelf. Misschien vind je een vacature die je zocht. Uiteraard kun je voor hulp terecht bij WerkVinden via de website: www.werkvindenalphen.nl. 

Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.a. uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Deelname is veelal gratis of soms een kleine bijdrage. 

www.werkvindenalphen.nl.