Afbeelding
(Foto: )

Elfde editie Zomervoetbaldagen in Boskoop is in volle gang

BOSKOOP - Voetbalvereniging BGC Floreant en voetbalacademie Central Progress slaan dit jaar wederom de handen ineen om een succesvolle elfde editie Zomervoetbaldagen te houden. Met een recordaantal van 114 kinderen en meer dan dertig vrijwillige begeleiders uit Boskoop en omgeving wordt het weer een afwisselende week met een leuk programma.

Het programma bestaat onder meer uit een circuit, professionele training, Champions League-toernooi, penaltybokaal, waterspellen en uiteraard heel veel finales. Zoals gewoonlijk heeft de organisatie weer groots uitgepakt om zo tot ieders verbeelding te spreken en er een fantastische week van te maken. 

Dankzij alle vrijwilligers, sponsors Albert Heijn KW-Plein Waddinxveen, Decaprint en alle andere partners is het mogelijk om hier zo'n succes van te maken.

Op de facebookpagina van Central Progress zijn foto's te zien van deze week: www.facebook.com/centralprogress2019. Via deze link zijn foto's te zien van de eerste dag: www.centralprogress.nl/albums/dag-1-zomervoetbaldagen-2021-bgc-floreant.