Stuur uw foto op naar de Gouwe Koerier en misschien vindt u binnenkort uw foto terug in de krant!
Stuur uw foto op naar de Gouwe Koerier en misschien vindt u binnenkort uw foto terug in de krant! (Foto: Marieke Markus)

Oproep: stuur uw foto naar de Gouwe Koerier!

BOSKOOP - Heeft u iets bijzonders gespot in uw buurt? Of heeft u een mooie natuurfoto gemaakt? Stuur deze foto dan op naar de redactie van de Gouwe Koerier en misschien vindt u binnenkort uw foto terug in de krant! 

Graag ontvangen we ook een korte tekst over de foto: waar is de foto gemaakt, waarom vindt u juist deze foto zo mooi of bijzonder en niet geheel onbelangrijk: wie heeft de foto gemaakt. 

En heeft u een mooie anekdote over de foto, stuur dat verhaal dan zeker mee!

Op de foto mag van alles staan: het mag iets zijn wat u op straat heeft gezien, maar het mag bijvoorbeeld ook een mooi doorkijkje zijn, uw favoriete plek in uw buurt, een bijzonder object of gebouw of een leuke natuurfoto. 

Heeft u een mooie anekdote over de foto? Stuur 'm op 

Kortom: heeft u iets bijzonders gespot? Stuur dan uw foto naar: redactie.gwk@rodi.nl. Dan vindt u wellicht uw foto binnenkort terug in de krant. En heeft u nieuws te melden? Dan kunt u ook mailen naar redactie.gwk@rodi.nl

Stuur ons bij voorkeur een Word-document en geen pdf-bestand. Pdf-bestanden kunnen we namelijk niet meteen in ons opmaaksysteem verwerken. 

U kunt ook naar de website gaan. De website van de krant is: www.rodi.nl/regio/alphenaandenrijn.

Heeft u geen krant ontvangen? Ga dan naar www.rodimedia.nl/bezorgklacht of bel met 0226-531020.