Excursie naar Houweling Fruitbomen

BOSKOOP - Groei & Bloei Alphen aan den Rijn houdt woensdagavond 22 september een excursie naar Houweling Fruitbomen in Boskoop. Bij deze kwekerij zijn bijzondere planten te vinden, waaronder de Poolbraam. 

Deze excursie duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Houweling Fruitbomen is te vinden aan de Toegangseweg 18 in Boskoop. 

Leden van Groei & Bloei Alphen aan den Rijn betalen 1,50 euro, de prijs voor niet-leden is 2 euro. De carpoolkosten per auto bedragen 3 euro.

Familiefruitboom

Kwekerij Houweling is gespecialiseerd in fruitbomen en -struiken. Bijzondere planten zoals de Poolbraam en Chocoladebes zijn hier te vinden. 

"En wat dacht je van een familiefruitboom: een boom waar wel vijf verschillende soorten appels, peren of kersen aan groeien!"

Rondleiding

"We worden ontvangen met een kopje koffie of thee en krijgen iets te horen over de kwekerij. Er kunnen ook vragen worden gesteld over het snoeien en onderhouden van fruitbomen en -struiken. We krijgen een rondleiding over de kwekerij en kunnen vervolgens planten aanschaffen, geschikt voor zowel grote als kleine tuinen. Grote bomen of struiken kunnen worden thuisbezorgd", aldus Groei & Bloei.

Informatie

Meer informatie over de activiteiten van Groei & Bloei Alphen aan den Rijn is te vinden op de website: https://alphen.groei.nl/home.