Nomineer een vrijwilliger

ALPHEN - "Kent u vrijwilligers die ‘iets goeds doen voor een ander’ vanzelfsprekend vinden? Nomineer de vrijwilliger dan voor de vrijwilligersprijs. De vrijwilligersprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens NL Doet aan één persoon of organisatie die langdurig of intensief een vrijwillige bijdrage heeft geleverd in het belang van de Alphense samenleving."

Men kan tot en met 3 oktober een vrijwilliger nomineren via www.alphenaandenrijn.nl/College/Onderscheidingen/Vrijwilligersprijs

Bij de beoordeling van de nominaties wordt gelet op de maatschappelijke betekenis van het vrijwilligerswerk en de mate waarin dit onderscheidend is, aldus de gemeente.

Bij de beoordeling wordt gelet op de maatschappelijke betekenis

"Vermeld op uw aanvraag of u een persoon of organisatie nomineert; beschrijf de werkzaamheden of initiatief van de vrijwilliger of organisatie; wat de impact is van het vrijwilligerswerk op de Alphense samenleving; wat onderscheidend is aan deze werkzaamheden/dit initiatief en de gegevens van de genomineerde persoon of organisatie. U vult de (organisatie)gegevens in of logt in met DigiD."

Informatie

Kijk voor meer informatie over de gemeentelijke onderscheidingen en mogelijkheden tot voordracht op www.alphenaandenrijn.nl/alphensehelden.