Er komt een wijksafari in Boskoop Oost.
Er komt een wijksafari in Boskoop Oost. (Foto: aangeleverd)

Op wijksafari gaan in Boskoop

BOSKOOP- De cultuurcoaches van Alphen aan den Rijn zijn voor een wijksafari in Boskoop Oost op zoek naar mensen bij wie ze op bezoek mogen komen. Zij nemen wat lekkers mee.

Verder zoeken ze podiumdieren die tijdens de wandeling een korte voorstelling of performance willen geven.

Een wijksafari is een theatervoorstelling, maar dan een wandeling. Tijdens de wandeling gaan ze met een groepje publiek bij twee mensen op bezoek, die een verhaal vertellen over hun leven. Dit verhaal kan over alles gaan, van een herinnering uit je jeugd tot het beschrijven van je favoriete plek in de wijk. Zo leren we elkaar wat beter kennen Onderweg komen ze van alles en iedereen tegen: van wellicht een rij schilderijen tot een popkoor, of een danser, een vingervlugge knopenlegger of steltloper, alles is mogelijk in de wijksafari.

Voor de huiskamer:

Heb jij tijd op drie dinsdagen in oktober? Ben jij beschikbaar op 6 november? Houd je van bezoek? Is je interesse gewekt? Stuur dan een berichtje voor meer informatie.

Voor de wandeling:

Heb jij of jullie tijd op drie dinsdagen in oktober? En beschikbaar op 6 november? Lijkt het je leuk om een kort optreden te geven? Stuur dan een berichtje voor meer informatie naar astrid@parkvilla.nl of stuur een appje of bel naar 06-83504060.