Kinderkledingbeurs in Benthuizen

BENTHUIZEN - In Benthuizen wordt op dinsdag 5 oktober een kinderkledingbeurs gehouden. "U steunt het goede doel, u vindt mooie kleding voor een aantrekkelijke prijs en uw kleding krijgt een tweede bestemming."

Dinsdagavond 5 oktober wordt er van 19.00 tot 21.00 uur een kinderkledingbeurs (met zowel nieuwe als tweedehands kleding) gehouden in Benthuizen. De opbrengst is bestemd voor Mission Aviation Fellowship (MAF). MAF brengt (medische) hulp en het evangelie op moeilijk bereikbare plaatsen door middel van luchttransport. De familie Noordhoek is in dienst van MAF en woont en werkt in Papua Nieuw Guinea. Zie voor meer informatie www.maf.nl/staf/fam-noordhoek. Zij werken daar vrijwillig, maar moeten wel in eigen levensonderhoud voorzien. "Hun werk is dus alleen mogelijk als zij door u gesteund worden."
"Heeft u nog kleding die u niet meer gebruikt maar er nog wel goed uitziet? Dan kunnen wij die goed gebruiken om te verkopen", aldus de organisatie van de kinderkledingbeurs. "U kunt de kleding afgeven bij Gerdien van Goor (Meentweide 62 in Reeuwijk), bij Aalke Marije Donker (Zwenkgras 11 in Bodegraven), bij Martina Mensink (Ochtenstraat 17 in Benthuizen) of bij Sharon de Knegt (Oostpolderweg 56 Waddinxveen).
"Bent u nog op zoek naar kinderkleding voor het komende seizoen? Altijd de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen. Kom op 5 oktober kijken in onze winkel aan Dorpsstraat 74 in Benthuizen."