Nieuw binnen de vereniging zijn de lessen freerunning.
Nieuw binnen de vereniging zijn de lessen freerunning. (Foto: Gymnastiekvereniging Boskoop)

Gymnastiekvereniging Boskoop: goed leren bewegen

BOSKOOP - Gymnastiekvereniging Boskoop is sinds kort weer begonnen met kleutergym. Dames van 40 jaar of ouder kunnen wekelijks fit blijven met de zeer gevarieerde trimgym-lessen. Nieuw binnen de vereniging zijn de lessen freerunning. 

"Gymnastiekvereniging Boskoop is een kleine, gezellige vereniging die is opgericht op 1 maart 1971. Wij geloven dat de gymnastische sport bij uitstek een prima basis is voor iedereen. Jong en oud, rijk of arm en onafhankelijk waar je roots liggen, om goed te leren bewegen, gezond op te groeien en oud te worden en gezellig en met veel plezier samen te zijn", aldus de gymnastiekvereniging. "Onder professionele begeleiding verzorgen we lessen in de Plataan en in gymzaal De Biezen. Omdat wij vinden dat je niet jong genoeg kan beginnen, zijn we sinds kort weer gestart met kleutergym. Alle kleuters van 4 en 5 jaar oud zijn welkom op dinsdag van 15.30 16.30 uur in de Plataan voor een uurtje lekker bewegen. Vind jij het leuk om te springen, te zwaaien en radslagen en salto’s te maken? Dan is turnen echt iets voor jou. Voor meisjes vanaf 6 jaar bieden wij op dinsdagmiddag gevarieerde lessen aan in de Plataan."

"Trots zijn wij op de samenwerking die wij gestart zijn met DOS in Alphen aan den Rijn. Vanaf dit seizoen turnen onze leden van 15 tot ongeveer 21 jaar in de turnhal van DOS, samen met leden van vereniging DOS. Onze ervaren trainster verzorgt samen met de trainster van DOS de les en deze samenwerking is nu al een een groot succes gebleken."

"Dames van 40 jaar of ouder kunnen wekelijks bij ons fit blijven met de trimgym-lessen. Deze lessen worden gegeven in gymzaal De Biezen en nieuwe leden zijn van harte welkom. Nieuw binnen onze vereniging zijn de lessen freerunning. Per 7 oktober starten we voor kinderen van 6 t/m 10 jaar freerunning op de donderdag van 16.30 tot 17.30 uur. Daarna start de les ouder-kind freerunning voor ouders met kind van 4 tot 6 jaar van 17.30 tot 18.30 uur. Nieuwsgierig naar onze lessen? Een compleet overzicht van onze activiteiten is terug te vinden op onze vernieuwde website: www.gyminboskoop.nl. Zit er een leuke les tussen? Dan ben(t) je(u) van harte welkom om gratis en vrijblijvend twee proeflessen te volgen. Aanmelden? Stuur een mail naar: voorzitter@gyminboskoop.nl. Hopelijk tot ziens bij Gymnastiekvereniging Boskoop!"