Stichting Vrienden van de Adventskerk houdt vrijdag 17 december om 20.00 uur een energiek gospelconcert in de Adventskerk.
Stichting Vrienden van de Adventskerk houdt vrijdag 17 december om 20.00 uur een energiek gospelconcert in de Adventskerk. (Foto: Josh Walet)

Gospelconcert in de Adventskerk

ALPHEN AAN DEN RIJN - Stichting Vrienden van de Adventskerk houdt vrijdag 17 december om 20.00 uur een energiek gospelconcert in de Adventskerk.

"We zijn zeer verheugd om dit bijzondere concert weer te organiseren in de Adventskerk. Voorgaande edities waren zeer succesvol en maakte de feestelijke decembermaand nog feestelijker,” zeg Jan de Kruijf voorzitter van de stichting. Artiesten voor deze Gospel & Soul Night zijn Elijah Gospel & Soul Choir en speciale gast Leona Philippo.

Samen brengen ze een breed repertoire bestaande uit traditionele gospelsongs, wereldberoemde soulhits afgewisseld met bekende kerstnummers ten gehore. Een opzwepend optreden waarbij niemand stil kan blijven zitten. 

Speciale gast deze avond is Leona Philippo. Zij brak in 2012 door toen zij het derde seizoen van The Voice of Holland won. 

De kaartverkoop is van start gegaan via alphens.nl. Tickets zijn uitsluitend online hier verkrijgbaar. Entreeprijs is 25 euro per persoon inclusief 1 pauzedrankje.