In december: kerststalroute in Boskoop

In december: kerststalroute in Boskoop

BOSKOOP - De RK geloofsgemeenschap H. Joannes de Doper en de Protestantse Gemeente Boskoop houden van 11 tot en met 19 december samen de kerststalroute.

"Op weg naar Kerst, samen willen we een mooie Kerststalroute aanbieden door Boskoop heen en (in deze coronatijd) een mooie Kerstboodschap verspreiden", aldus geloofsgemeenschap H. Joannes de Doper. "Vindt u het ook leuk om uw kerststal/groep of meerdere kerststalletjes/groepjes te laten zien aan anderen? Of om er een zelf te maken met kinderen? Doe dan mee met de kerststalroute. U kunt uw kerststal voor uw raam, uw erker of in uw tuin of schuurtje zetten. Geheel coronaproof. Het is namelijk niet de bedoeling dat mensen bij u binnenkomen." De kerststalletjes en groepen zijn te zien van zaterdag 11 tot en met zondag 19 december, tussen 11.00 en 18.00 uur. "Voldoende gelegenheid om een paar leuke tochtjes buiten te maken en kerststalletjes te bekijken met een extra puzzeltocht voor kinderen. U kunt uw kerststal ook nog laten staan tot 6 januari."
"Vindt u het leuk om mee te doen en wilt u uw kerststal laten zien? Of heeft u een mooie kerststal of beeldjes maar geen raam op de begane grond of een plekje zichtbaar vanaf de openbare weg, dan kunnen wij uw stalletje in overleg elders plaatsen. Geef u dan op voor 6 december bij het secretariaat van H. Joannes de Doperkerk aan de A.P. van Neslaan 50 of bij Esther Grootendorst, Berkenweg 49 of via boskoop@sintjandd.nl dan ontvangt u van ons een inschrijfformulier." Het kerststalrouteboekje is te verkrijgen vanaf 9 december bij het secretariaat van Joannes de Doperkerk, in de kerk, Mariakapel, bij de ingang van de Dorpskerk of bij de Stek en via: sintjandd.nl.