Boskoop Creatief heeft een nieuw voorjaarsprogramma samengesteld.
Boskoop Creatief heeft een nieuw voorjaarsprogramma samengesteld. (Foto: Boskoop Creatief)

Voorjaarsprogramma Boskoop Creatief

Voorjaarsprogramma Boskoop Creatief

BOSKOOP - Er kan weer voor de cursussen van Boskoop Creatief worden ingeschreven. Vanaf de derde week van januari 2022 is een gevarieerd programma aan creativiteitscursussen, -workshops en lezingen gepland. 

Het aanbod is groot, stelt Boskoop Creatief. "Er is een riante keus uit momenten waarop u kunt tekenen, schilderen of boetseren. Onder begeleiding van ervaren docenten verdiept u zich in uw eigen creatieve mogelijkheden en ontwikkeling."

"In een groep gelijkgestemde mede-cursisten komt u snel tot nieuwe ontdekkingen en inzichten – en het is altijd gezellig op uw wekelijkse creatieve uitje."

Behalve voor volwassenen organiseert Boskoop Creatief ook een aantal kindercursussen. In januari beginnen voor kinderen de basiscursus op donderdagmiddag en op dinsdagmiddagen is er een tekencursus voor de meer gevorderde kids. 

'Voor je het weet neem je de mooiste kunstwerken mee naar huis'

Behalve deze 'eigen' cursussen worden in samenwerking met Sjors Creatief regelmatig aansprekende workshops georganiseerd. 

Aanbod

"Kijk maar eens op de site van Boskoop Creatief wat het aanbod is. Voor je het weet neem je de mooiste, grappigste, origineelste en artistiekste kunstwerken mee naar huis!"

Voor meer informatie, foto's en inschrijvingen, kijk op de website www.boskoopcreatief.nl, mail naar info@boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.