Vanaf donderdag 24 november heeft Het Keukenwarenhuis.nl uit Ter Aar zijn jaarlijkse Black Friday verkoop.
Vanaf donderdag 24 november heeft Het Keukenwarenhuis.nl uit Ter Aar zijn jaarlijkse Black Friday verkoop. Foto: deBeeldredacteur/Michel ter Wolb

Black Friday keuken in Ter Aar

Black Friday keuken in Ter Aar

TER AAR- Het is weer zover: Black Friday komt er weer aan! Vanaf donderdag 24 november heeft Het Keukenwarenhuis.nl uit Ter Aar zijn jaarlijkse Black Friday verkoop. Het bedrijf verkoopt dan honderden keukens voor werkelijk knotsgekke prijzen. Normaal is dit één dag, maar om de koopstromen te spreiden is deze actie nu geldig van donderdag 25 tot en met zondag 28 november.

Deze uniek lage prijzen zijn tot stand gekomen in samenwerking met de beste keukenfabrieken in Duitsland, die ook dit jaar weer deze spectaculaire acties mogelijk maken. Bij Keukenwarenhuis.nl vindt u een gloednieuwe collectie met de allernieuwste trends, zoals industriële keukens, landelijke keukens, greeploze keukens, zwarte keukens en seniorenkeukens. Ook vele A-merk outletkeukens en 1000 luxe keukens uit voorraad voor Half Geld. Een dagje op uw gemak zelf oriënteren is bij Keukenwarenhuis.nl nog mogelijk.

Alle keukens in de showroom staan compleet en netto geprijsd, zodat u zelf vrijblijvend kunt beslissen of u met een adviseur in gesprek wilt gaan.
Keukenwarenhuis.nl zorgt bovendien voor een gezellige en ontspannen sfeer met een hapje en een drankje. U kunt aan de bar bijvoorbeeld gratis een biertje of wijntje drinken. Meer kunt u lezen op: Keukenwarenhuis.nl en in de advertentie in deze krant.