De smikkelbollen zijn weer terug.
De smikkelbollen zijn weer terug. (Foto: Buro Toob)

De smikkelbollen zijn weer terug 

De smikkelbollen zijn weer terug 

ALPHEN AAN DEN RIJN- Smikkelbol.nl is na een aantal maanden afwezigheid weer terug. Vanaf heden zijn er via het bedrijf weer volop eindejaarslekkernijen te bestellen. De terugkomst gaat gepaard met een black Friday korting. 

De twee jonge ondernemers en bakkerszonen achter Smikkelbol.nl, Erik en Patrick van Klaveren, zijn er klaar voor om de inwoners van Alphen aan den Rijn en omstreken te voorzien van oliebollen bereid volgens traditioneel recept. Het bedrijf is opgericht in Alphen aan den Rijn en maakt onderdeel uit van Bakkerij Visser. 

Traditioneel

"We bakken elk jaar volgens traditioneel recept van grootvader de allerlekkerste oliebollen. We onderscheiden ons door de bezorgservice. Natuurlijk is er ook altijd de optie om uw bestelling af te halen bij de bakkerij", vertellen de jonge ondernemers.

Met Black Friday in zicht bieden ze een speciale actie aan. Plaats tussen vanaf heden tot en met 28 november een bestelling bij Smikkelbol.nl en ontvang 25 procent korting door de actiecode ‘blackbol' te gebruiken. 

Verder wordt op 31 december ook de oliebollendrive-in heropend. Op oudejaarsdag kun je zonder bestelling direct oliebollen ophalen bij de drive-in op het terrein van Bakkerij Visser. Dat is gevestigd aan de Tankval 26 in Alphen aan den Rijn.