Ineke Koudijs-Boerefijn maakte deze prachtige foto vanuit haar achtertuin in Hazerswoude-Dorp.
Ineke Koudijs-Boerefijn maakte deze prachtige foto vanuit haar achtertuin in Hazerswoude-Dorp.

Stuur ook uw foto naar de Gouwe Koerier!

Stuur ook uw foto naar de Gouwe Koerier!

BOSKOOP/HAZERSWOUDE - Ineke Koudijs-Boerefijn maakte vanuit haar achtertuin aan de Eikenlaan in Hazerswoude-Dorp deze prachtige foto. Heeft u ook een mooie foto gemaakt? Stuur 'm dan op naar de redactie van de Gouwe Koerier. En wellicht vindt u uw foto binnenkort terug in de krant. 

Elke week weer krijgen we tal van foto's binnen uit de gehele gemeente Alphen aan den Rijn. En daar zijn wij als redactie van de Gouwe Koerier uiteraard heel blij mee! Want zo krijgen we de kans om lezers te laten zien hoe prachtig hun leefomgeving is. 

Heeft u ook een mooie foto gemaakt en zou u deze foto willen delen met de lezers van de Gouwe Koerier? Stuur dan uw foto op naar de redactie via: redactie.gwk@rodi.nl onder vermelding van 'Lezersfoto'. 

'Zo krijgen lezers de kans om te zien hoe prachtig hun omgeving is'

Vermeld in de mail uw naam en woonplaats. En heeft u een mooie anekdote over de foto? Stuur deze dan zeker mee. Vertel ook waar u de foto heeft gemaakt. 

U kunt overigens foto's met allerlei onderwerpen insturen: of het nu uw favoriete plek in uw achtertuin is, een mooi doorkijkje, een bijzonder uitzicht, een opvallend gebouw of een mooie natuurfoto, het mag allemaal. 

Nieuws

En heeft u nieuws voor de Gouwe Koerier? Stuur dan uw aankondiging - graag met foto - naar de redactie. Organiseert u bijvoorbeeld een leuk evenement, een toernooi of iets anders? Stuur dit dan op naar de redactie via het e-mailadres: redactie.gwk@rodi.nl. Stuur ons bij voorkeur een Word-document en geen pdf-bestand.