Boskopers in bezit van een kunstwerk dat het thema 800 jaar Boskoop in beeld brengt, kunnen zich aanmelden als deelnemer.
Boskopers in bezit van een kunstwerk dat het thema 800 jaar Boskoop in beeld brengt, kunnen zich aanmelden als deelnemer. (Foto: Boskoop Creatief)

Oproep voor expositie '800 jaar Boskoop'

Oproep voor expositie '800 jaar Boskoop'

BOSKOOP - Boskopers in het bezit van een kunstwerk dat het thema 800 jaar Boskoop in beeld brengt, kunnen zich tot 30 december aanmelden als deelnemer van de expositie Boskoop 800 in het Boomkwekerijmuseum. Voor deze expositie nodigt Boskoop Creatief inwoners van Boskoop én cursisten van Boskoop Creatief uit hun visie op Boskoop in heden en verleden te verbeelden. 

"Bij het thema 800 jaar Boskoop kun je denken aan de geschiedenis van Boskoop, het opvallende slagenlandschap met vele sloten, het kwekersvak, de bekendheid over de wereld, de flora en fauna, de architectuur, de initiatieven op vrijetijdsgebied en uiteraard in de vorm van kunst. Heb je een kunstwerk uit het verleden dat in het thema past? Dan kun je dat inzenden." Zelfgemaakt of een erfstuk, alles mag volgens de organisatie. 

De expositiecommissie en het bestuur van Boskoop Creatief maken een uiteindelijke selectie uit het aanbod van het ingezonden werk. Lees dan ook de voorwaarden voor deelname. 

De expositie is geen wedstrijd en er zijn geen prijzen aan verbonden. Om zo veel mogelijk werk te kunnen tonen zijn vooral werkstukken van geringe afmetingen van welkom. Ook of beter gezegd vooral driedimensionale kunst is welkom.

Expositie

De expositie loopt van 24 februari tot 30 april 2022. Indien mogelijk is de opening van de expositie op 25 februari. Bezoekers zijn welkom tot en met 30 april. 

Aanmelden voor deelname kan via de website van Boskoop Creatief: www.boskoopcreatief.nl. De openingstijden van het museum zijn: dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur.