De Hollander treed ook op tijdens de shows.
De Hollander treed ook op tijdens de shows. (Foto: Marco de Hollander )

Kerstlunch met Marco de Hollander

TER AAR - Marco de Hollander houdt zaterdag 11 en zondag 12 december een muzikale kerstlunch show in het Partycentrum Het Punt in Ter Aar. De shows zijn op allebei de dagen van 12.30 tot 16.00 uur. Charlene, Rutger van Barneveld, Marlane en Pierre van Dam gaan samen met De Hollander optreden tijdens de show.

De Hollander noemt het een exclusieve samenkomst van zijn trouwe fans. Tijdens de shows is er een bingo, zijn er broodjes, soep en optredens van De Hollander en gasten. Per show zijn er beperkte plaatsen beschikbaar vanwege de RIVM-regels. Opgeven voor de show kan via e-mail: info@marcodehollander.nl of 06-11000474. 

Marco de Hollander

De Hollander is in Ter Aar geboren en bracht in 2001 zijn eerste single 'Hart van L.O.T.' uit. Kort daarna verscheen zijn eerste album 'Muziek is mijn leven'. Hij heeft in november zijn handtekening gezet onder een platencontract bij BERK Music. Dat is een platenmaatschappij met vooral Nederlandstalige artiesten. Hij heeft inmiddels 10 albums uitgebracht en heeft met twee nummers in de Single top 100 gestaan.

De kosten zijn 27,50 euro per persoon en de zaal Het Punt is open vanaf 12.00 uur. Het Punt is gevestigd aan de Kerkweg 18 in Ter Aar.