Kinderen kunnen vanaf januari voor een tekencursus terecht bij Boskoop Creatief.
Kinderen kunnen vanaf januari voor een tekencursus terecht bij Boskoop Creatief. (Foto: Boskoop Creatief)

Nieuw programma voor kinderen bij Boskoop Creatief

BOSKOOP - Onder begeleiding van de enthousiaste docent Charissa kunnen kinderen van diverse leeftijdscategorieën vanaf januari weer voor een tekencursus terecht bij Boskoop Creatief.

In januari beginnen de basiscursus op donderdagmiddag en op dinsdagmiddagen is er een tekencursus voor de meer gevorderde kids. "In de basiscursus maken de kinderen kennis met het weergeven van vormsoorten, licht en donker, schetsen en hoe krijg je diepte in je tekening, bijvoorbeeld door perspectief. En dat met leuke opdrachten", aldus Boskoop Creatief. 

"Ook tekenen van mensen, dieren en cartoons (doodle art) komt aan bod."

Uitbreiden

"De gevorderdencursus is bestemd voor kinderen die al eerder de basiscursus bij Charissa volgden of die de basistechnieken al aardig in de vingers hebben. Ze gaan dan verder tekentechnieken uitbreiden en werken op een speelse aan het tekenen van mensen, dieren en voorwerpen." Ook kleur- en materiaalgebruik komen aan de orde in deze creatieve cursus.

Als het weer in het voorjaar het toelaat gaan de kinderen met Charissa naar buiten om daar te werken, aldus Boskoop Creatief.

Inschrijven

Inschrijven voor een tekencursus kan via de website van Boskoop Creatief: www.boskoopcreatief.nl. 

Voor meer informatie, foto’s en inschrijvingen, kijk op www.boskoopcreatief.nl, mail naar info@boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.