De livestream kerstconcert is op 18 december.
De livestream kerstconcert is op 18 december. (Foto: Nieuwe Muziekschool Alphen )

Nieuwe Muziekschool livestream kerstconcert

ALPHEN AAN DEN RIJN- De Nieuwe Muziekschool Alphen heeft door de aangescherpte coronaregels het live avondconcert op zaterdag 18 december afgelast. In plaats daarvan houdt de muziekschool een livestream concert op de datum van het originele concert. De livestream gaat via Lichtkring.

Het kerstconcert begint om 15.15 uur in de Lichtkring in Alphen aan den Rijn, uiteraard zonder publiek. Via de livestream is het concert voor iedereen thuis te zien en te beluisteren. Tijdens dit concert zijn er optredens van het grote strijkersensemble onder leiding van Gerhart Drijvers, een blazersensemble onder leiding van Ingrid Slangen, een saxofoonkwartet, OPUS 1 en een trombone-ensemble. Met muziek van Bach tot Piazzolla, van barok naar popmuziek, afgewisseld met stemmige kerstmuziek. Het is volgens de muziekschool allemaal te horen tijdens het concert.

Over de school

De Nieuwe Muziekschool Alphen is een muziekschool in Alphen en de regio voor jong en oud. De school geeft les in muziek, heeft een basiscursus voor kinderen, ze bieden zangles aan of zingen in een koor en ook is er de mogelijkheid om samen te spelen in een orkestje of band.

De livestream is te bekijken via: www.kerkomroep.nl/#/kerken/11121.